Få en bedre forståelse for dig selv med psykoterapi

Oplever du nogle gange, at der er ting ved dig selv, du ikke helt forstår? Måske bliver du i situationer selv overrasket over, hvordan du reagerer. Måske stemmer din idé om dig selv ikke overens med din oplevelse af dig selv i virkeligheden. Det kan altså sammen være symptomer på, at du mangler en dybere forståelse for og af dig selv. Men der kan måske være hjælp at hente for dig. For ved hjælp af psykoterapi kan du komme ind til kernen af det, der skaber denne dissonans i dit liv.

Få hjælp til det, du har brug for

Der kan være mange årsager til, at du oplever en form for disharmoni i dit liv. Måske går du med store problemer. Måske er der bare noget uforklarligt, som ikke helt stemmer overens for dig.

Kom i psykoterapeut Aarhus. Her kan du blive guidet igennem samtaler, der skal hjælpe dig med at forstå din psyke bedre.

Mange bærer rundt på tunge, følelsesmæssige byrder eller en uro i kroppen. Det kan dog være en stor hjælp at snakke med nogen om det. Endnu bedre er det, hvis du snakker med en psykoterapeut, der har forstand på at hjælpe dig videre.

Brug det også i parforhold

Når der er noget ved dig selv, som ikke helt går op, så vil det nemt kunne træde frem i din relation til andre. Derfor er det ikke ualmindeligt, at det også kan lede til konflikter og konfrontationer i parforhold. Men det behøver bestemt ikke at være ødelæggende for jer.

Med den rette hjælp kan parterapi hjælpe dig og din partner videre. I kan gennem samtale opnå en bedre forståelse og empati for hinanden. Det kan altså ikke bare være en redning, når tingene ikke fungerer. Det kan også bruges til at styrke jeres parforhold, når det egentlig går helt godt i hverdagen.