Tips til at planlægge en hyggelig date

Skal du snart på en første date, og er det dig, der skal planlægge den? På den første date kan det være svært at finde ud af, hvad I skal lave sammen. For du vil naturligvis gerne planlægge en date, hvor I begge kan hygge jer på bedste vis. Her finder du gode råd til at planlægge en hyggelig date.

Bliv bekendt med din dates interesser

Det er uden tvivl en fordel, hvis du kender til din dates interesser. Alle har forskellige opfattelser af, hvad der er sjovt og hyggeligt at lave. Men hvis du ved lige præcis, hvad din date godt kan lide, bliver det langt nemmere at finde på en god aktivitet.

Er I begge kreative, kan I tage på et keramikkursus eller lignende. Hvis I derimod begge elsker, når der er fart over feltet, så er det værd at finde på en mere aktiv date, hvor I kan få brændt noget krudt af.

Slut daten af med en lækker middag

Det er helt bestemt skønt at slutte en date af med en lækker middag, hvis I skal være sammen i en del timer. Du kan vælge at invitere din date ud at spise, eller du kan selv lave en middag derhjemme. Det er helt op til dig, og hvad du føler for.

Du kan ydermere tage din date med på en picnic. Din date vil højst sandsynligt blive glædeligt overrasket, hvis du har en champagne eller en god vin med i picnickurven.