Oplev en mindre kaotisk hverdag med HjerneRO

Er du en af de mange, der til dagligt ikke har nok timer i døgnet til alt det, som du sætter dig for? Og synes du aldrig, du når i mål med alle dine projekter lige meget, hvor hurtigt du løber i det daglige? Så kan du måske have svært ved at finde ro.

Og på sigt kan det være en usund vane at komme ind i, idet du så aldrig får slappet af i hverken krop eller sind, og derfor kan det være svært at få ladet op, således du bliver ved med at have energi til at gribe hverdagen.

Et 4 ugers forløb

I sidste ende kan det giver gener, der på sigt kan hæmme dig i det daglige. Glæden kan forsvinde, og efterhånden kan sygdom tage over. Derfor er det vigtigt at passe på sig selv og være i stand til at finde og skabe ro i hovedet – og det er noget, der gælder, uanset hvor meget pres der er på dine skuldre.

Og heldigvis er det noget, du kan finde professionel hjælp til. HjerneRO er et 4 ugers online videoforløb til dig, der vil lære at slippe bekymringer og skabe ro i hovedet. Og så er det et forløb til dig, der ønsker at kunne deltage, uanset hvor du befinder dig og uafhængigt af, hvornår det passer dig. Du kan finde det her: https://mindcamp.io/.

Er du klar?

Forløbet HjerneRO er udviklet af psykologer og testet af læger. Og der er allerede flere tusinde af danskere, der er vilde med forløbet. Derfor er der her tale om et forløb, der lever op til dine behov, hvis du selv er klar til at gøre en indsats.

Din hjernero kommer nemlig ikke blot ved hjælp af de rette værktøjer, du skal også være villig til at deltage og lægge nogle vaner om.