Tag på rundrejse i Afrika og få en oplevelse for livet

På en rundrejse i Afrika kan du opleve vildmarken og de eksotiske dyr der lever på savannen. Landet er kendt for at være hjemsted for de store dyr, og især de fem store; løven, elefanten, bøflen, leoparden og næsehornet – som alles kan ses og opleves i Afrika. Dog har landet stadig meget mere at byde på. Hvis du tager familien eller vennerne med på en eller flere rundrejser for livet i Afrika, kan I opleve meget mere.

Gambia og Senegal på 5 dage

I kan tage på en fem dages rundrejse i Gambia og Senegal, hvor I får ophold på et hotel lige ved stranden med i købet. Her kan I få et indblik i den afrikanske kultur, og komme helt tæt på dyr og naturen i Vestafrika. Derudover har I mulighed for at besøge en lokal skole og familie i Gambia, foruden det lokale liv i byen, samt den vilde natur og de vilkår, som folket lever i. I kan også campe ved Gambiafloden. Her kan I også komme på tur i en pirogbåd, hvor der både er tid til afslapning og spisning. Derudover får i mulighed for at se hellige stencirkler, reservater og tage på safariture, og til sidst ende opholdet på et dejligt hotel.

Oplev Senegal på 8 dages rundrejse

Hvis I har lyst til at tage på en længere tur, kan i tage på rundrejse til Senegal, hvor I kan opleve Gambiafloden, et vildtlivsreservat og fuglereservat, hvor I kan møde det berømte afrikanske dyreliv. Derudover kommer I på busrundture, hvor I kan få set en masse af det lokale liv. I har også mulighed for at se øen Île de Gorée, som er på UNESCOs Verdensarvliste, som kan fortælle om en dyster historie vedrørende slaver. Her kan I også se en masse gamle bygninger, som viser detaljer om disse historier.