Hvad skal du lave i din vinterferie?

Vinterferien står for døren, og selvom det ikke er alle, der har fri fra arbejde i denne uge, er det dog de fleste uddannelser og daginstitutioner, som holder sig en velfortjent uges pause på denne tid af året. Hvis du har mulighed for det på jobbet, er det en perfekt mulighed for at bruge lidt kvalitetstid sammen med familien, hvad enten dette skal være i nærområdet eller I skal på en lille getaway sammen.

Her kan du få lidt inspiration til, hvad I som familie, venneflok eller par kan lave i jeres vinterferie, så I får oplevet noget ud over det sædvanlige.

Bliv i nærområdet

Det er ikke sikkert, at du kan få fri alle hverdagene i vinterferien, og det kan derfor ikke blive til en rejse i denne omgang. Heldigvis er der mange tiltag i dit nærområde, når der er ferier, f.eks. diverse biografforestillinger, teaterstykker eller koncert. Du kan f.eks. klik her for at se, hvad der sker i Ikast-Brande kommune på denne tid af året.

Tag én dag ud af kalenderen i din vinterferie, prop familien i bilen og kør afsted til en vilkårlig by, hvor der er spændende ting at se, f.eks. et museum, du gerne vil besøge, en god restaurant eller bare nogle smukke gader.

Tag afsted på en lille getaway

Du behøver heller ikke have ferie hele ugen for at tage på en lille udenlandstur. Altså, hvis du har en fuld ferieuge og kan rejse ned til sydens sol og lade dig stege lidt, er det da godt for dig. Men har du ellers bare overvejet en forlænget weekend til en nærliggende storby, f.eks. London eller Berlin, hvor du kan shoppe og drikke små kaffer på caféer dagen lang?

Der er ingen undskyldninger for ikke at få det optimale ud af din vinterferie i år!