4 gode og sunde snacks på farten

Hvis du hver dag er på farten, så er det en fordel at have en sund snack med i tasken. Det er nemlig ikke altid muligt at sidde ned og spise et nærende måltid. Heldigvis behøver en sund snack ikke at være kedelig. Der findes en bred vifte af muligheder, når det kommer til sunde snacks, som du kan have med på farten.

Disse snacks kan du have med i tasken

 • Nødder –

  Nødder er bare lækre, og så er de også sunde. Du kan derfor sagtens have økologiske nødder med i tasken, som du kan spise, når du er en smule sulten. Du kan lave en pose hjemmefra, som du altid kan have med dig rundt. 

 • Riskiks eller majskager –

  En anden mulighed er riskiks eller majskager. Disse er ydermere gode snacks, som du kan have med i tasken. Hvis du ikke ønsker at spise en riskiks eller en majskage alene, kan du overveje at spise den sammen med ost eller en avokado.

 • Proteinbar –

  Du kan ydermere vælge at købe proteinbarer, som du kan spise, når du er på farten. Det er en god snack, og så kan du hurtigt få en masse protein. Det kan være en god idé at tjekke, hvad proteinbaren indeholder, da der er stor forskel på næringsindholdet.

 • Frugt –

  Sidst men ikke mindst kan du have noget frugt med. Du kan skære forskellige frugter ud hjemmefra og have dem i en bøtte i tasken. Ønsker du ikke at spise frugt på denne måde, kan du tage en banan, en pære eller et æble med dig rundt.