Inviter vennerne hjem til en hyggelig spilleaften

Når man bliver ældre, kan det til tider være lidt svært at finde tid til sine venner i hverdagen – det er derfor en god ide at gøre en ekstra indsats, så man er sikker på, at man rent faktisk får set hinanden. Du kan jo overveje at invitere dine venner hjem til en hyggelig spilleaften?

 

Køb ind til aftenen

Når du skal være vært for denne hyggelige spilleaften, er det også dit ansvar at få købt de forskellige ting, som i skal have i løbet af aftenen – det gælder både mad og drikkevare. Husk at menuen gerne skal være noget, som alle kan lide, så der ikke er nogen, som går sultne hjem. Husk også at overveje, om nogen ikke drikker alkohol.

 

Så kan du måske købe en flaske Alkoholfri vin, så der også er noget lækkert og drikke til dem, der bare ikke drikker noget med procenter i. Hvis du føler, at det er en stressende opgave at skulle få styr på alle disse ting selv, kan det være en fordel at dele opgaverne ud imellem jer. Så er der en der kan stå for maden, mens en anden kan stå for drikkevare og så videre, så det bliver lidt mere overskueligt.

 

Find brætspil og lignende frem

Til denne spilaften er det selvfølgelig super vigtigt, at i faktisk har nogle spil, som i kan spille. Det er derfor en god ide at kigge i skabet dagen inden, så du kan få et overblik over hvilke spil du rent faktisk har derhjemme. Spørg også vennerne, om de ikke vil tage nogle spil med.

 

Snak også gerne sammen med dine venner omkring hvilke spil de tager med, så der ikke er flere der tager det samme brætspil med. Dette er altså guiden til dig, som gerne vil planlægge en hyggelig spile aften med vennerne derhjemme.