Gode råd til hårpleje

Fyldigt og sundt hår er noget, de fleste kvinder stræber efter at have. Der findes en række ting du selv kan gøre, for at dit hår ser så sundt og velplejet ud som muligt. Her får du 3 gode råd til, hvordan du får flot og sundt hår.

Forsøg at undgå varmeprodukter

Selvom varmeprodukter som f.eks. glattejern, krøllejern og hårtørrer kan være smarte at bruge når man styler sit hår, har håret ikke godt af at blive udsat for alt får meget varme. Kan man ikke undvære disse produkter, bør man altid huske at bruge heat protection, som beskytter håret mod varmen.

Undgå at slide på håret

Nogle ting du bør undgå, er bl.a. at børste dit våde hår. Håret er skrøbeligt når det er vådt, og kan derfor knække hvis du forsøger at børste det. I stedet kan du bruge fingrene til at få de værste knuder ud af håret. Når du skal tørre dit hår, er det en fordel hvis du ikke trækker for meget i håret, f.eks. når du bruger et håndklæde rundt om håret. Her kan du i stedet bruge håndklædet til at klemme vandet ud af håret.

Hvis du har en vane med at røre meget ved dit hår i løbet af dagen, kan det også være med til at slide meget på det.

Brug gode hårprodukter

Gør dig selv og dit hår en tjeneste, og benyt dig af hårprodukter der ikke har unødvendige tilsætningsstoffer. Derudover bør du vælge produkter, der passer til dit hår. Har du f.eks. tyndt og fint hår, kan du med fordel kigge efter produkter, der giver mere volume til dit hår. Er dit hår meget slidt, kan du også få produkter, der kan hjælpe med at gøre dit hår sundt igen. Hvis du mangler inspiration til hvilke hårprodukter du bør vælge, kan du se et bredt udvalg af shampoo, balsam og hårkur her https://www.hairbystender.dk/vare-kategori/pleje/shampoo/shampoo-kerastase-shampoo/.